Informasjon

Trening

Vi har satt av tid hver Tirsdag og Torsdag mellom kl 18:30 - 19:30 til å hjelpe nybegynnere. Det er også fult mulig å få hjelp utenom de nevnte tidpunktene. Hos oss får du låne klubben sitt utstyr gratis, i tillegg så hjelper vi deg gjerne med å vise deg hvordan utstyret brukes og hvordan man skyter. Vi er også behjelpelig med å hjelpe deg med eget utstyr når den tid kommer.

Det er fult mulig å prøve sporten i noen uker før du bestemmer deg om du ønsker å bli medlem eller ikke.

Bueskyting passer for alle! uansett om du er stor eller liten, ung eller gammel, om du er helt frisk eller har nedsatt funksjonshemning. Vi prøver å tilrettelegge så godt vi kan for alle.

OBS! Barn under 12 år må komme sammen med en foresatt.

Fasiliteter

Vi får plass til 10 skytematter på vår innendørsbane, som vil si at vi har plass til ca 20 skyttere på linja samtidig. det er også et sofa hjørne hvor vi er sosiale sammen. Det er mulig å kjøpe sjokolade eller brus av oss og betale med kontanter eller via vipps (bare å spørre noen i klubben om det). Vi deler fasilitetene sammen med pistolklubben, historiske skyttere og kickbokserne.

på vår utebane har vi et eget lite hus hvor det er mulig å oppholde seg når man ikke er ute og skyter (egen nøkkel til det huset). En del av banen er under tak slik at det er lettere for oss å trene når det regner. Det er mulighet for å grille og det er sitteplasser for de som ønsker å se på.

Medlemskap

Våre medlemmer har mulighet å bruke våre fasiliteter når som helst. Utebanen er disponibel året rundt. Ved innebanen så har vi en egen liten "hule" hvor man kan skyte når det foregår andre aktiviteter i lokalet vi vanligvis skyter i (Her må man ha egen nøkkel for å kunne disponere. Snakk med en i styret ang muligheten til en egen nøkkel).

Som medlem så er en av godene at klubben betaler startkontigenten på stevner du ønsker å delta på og NM. Vi har i tillegg noen sponsorer hvor det er fult mulig å få gode priser på utvalgte produkter.

NM arrangør

Vi er så heldig å ha fått tildelt NM 2020 og 2021. Det vil si at klubben vår skal arrangere Norgesmesterskap som vil bli avholdt på Oslofjord Convention Center. Her kan alle fra fra 13 år og oppover delta. Med dette så trenger vi så mange som mulig til å hjelpe oss med klargjøring av utstyr, sponsing, banemannskap og mye mer! ta kontakt med noen i klubben om du/dere ønsker å være frivillig under arrangementet.

.

Våre sponsorer

Rent a wreck sponsor
Sport 1 Revetal sponsor
Sparebank 1 Nøtterøy sponsor
Fargerike Meyer sponsor
Dugnaden.no sponsor
Norsk Tipping, Grasrotandelen